Published:

Ystad Summit 2023

För andra året i rad är vi på Sparbanken Syd med som huvudsponsor till arrangemanget Ystad Summit. Ystad Summit är en politiskt oberoende mötesplats där dialog och oväntade möten sker. Här samlas aktörer inom ideell sektor, politik, samhälle och näringsliv för att diskutera det…

Published:

Se upp för bedrägeriförsök!

Det är mycket viktigt att du som privatperson är uppmärksam när någon ringer till dig. Det är vanligt att bedragarna utger sig för att vara från din bank, en myndighet eller ett säkerhetsbolag.

Published:

Träffa vårt Antibedrägeri-gäng

Under året är vi ute och informerar kostnadsfritt om hur du bäst skyddar dig mot bedrägerier. Är du verksam i en förening och vill att vi kommer och pratar? Kontakta oss gärna!

Published:

Hej HR-chef Jessica Malm

Vi är utsedda till ett Karriärföretag 2023, vad innebär det att vi fick den utmärkelsen? - Det är roligt och det bygger givetvis vidare på vår egen stolthet för att vi är den bank vi är.

Published:

Du är inte ensam!

Har du blivit utsatt för ett bedrägeri eller ett bedrägeriförsök? Du är långt ifrån ensam!

 

Tyvärr är olika typer av bedrägerier ett stort problem i samhället idag och det är många som dagligen utsätts för olika typer av bedrägeriförsök bland annat via telefon, sociala medier…

Published:

Ta en fika med oss!

Onsdag den 5 april finns vi, Rania - The Coffee Queen & Fogarolli och mäklarna Bjurfors utanför vårt kontor i Ystad och bjuder på finkaffe. På torsdag den 6 april gör vi åter ett besök och denna gång utanför vårt kontor i Tomelilla tillsammans med Fastighetsförmedling Bostad Idá.…

Published:

Arbetsmarknadsdag i Kristianstad

Snart öppnar Arbetsmarknads-dagen på Kristianstad högskola och så klart är vi där! Vi bjuder på popcorn och en och annan klok tanke och berättar om vår fina sparbank.

Published:

Ansökan är öppen!

Nu är det åter möjligt att ansöka från vår stiftelse! Du kan ansöka om projekt som tydligt ska driva tillväxt, vara nytänkande och samtidigt vara till nytta för hela samhället och pågå under en längre period.