Published:

Borgeby Fältdagar

Nu är vi här! Kom och besök oss på Borgeby Fältdagar. Vi finns i Stortältet i monter S134/135. På plats pratar vi gärna om vårt lantbrukserbjudande, du kan delta i vår populära tävling och Fogarolli bjuder på kaffe.

Published:

Hallå Anton, vad jobbar du med?

Jag jobbar som administrationsansvarig inom försäkring sedan snart 1,5 år. Totalt har jag 5 år på banken på både kundcenter och kontor.

Published:

Hur påverkar inflationen årets lantbruk?

Vad gör jag om jag inte får igen pengarna? Våra lantbruksrådgivare är experter på att hantera ekonomiska frågor inom lantbruk.

Published:

Välkommen alla barn på SummerCamp

Välkommen alla barn mellan 6-15 år till Sparbanken Syd och Tomelilla IF:s SummerCamp den 1 juli! Det bjuds på många olika aktiviteter som t ex padel, basket, hoppborg, dans, gymnastik, handboll, fotboll och mycket mer. På eftermiddagen blir det bad på Välabadet.

Published:

Digitalt ID-kort i mobilen

Med ett digitalt ID-kort i din mobil kan du snart lämna plånboken hemma! Sparbanken Syd kan som första bank ta emot digitalt ID-kort från BankID.

Published:

Välkomna till Sparbanken Syd

Alla nyanställda i banken bjuds in på en introduktionsdag där man får chansen att träffa vd och alla i ledningen. Som en mindre sparbank med huvudkontor i Ystad är vi inte större än att vi har möjlighet att låta alla få träffa alla. Och det är en del av vår styrka.

Published:

Välkommen till Ystad Summit

Välkommen till Ystad Summit och två intressanta dagar med nya idéer och oväntade möten.

Published:

Familjedag i Klagshamn

På söndag är vi på Klagshamns Ryttarförening, strax utanför Malmö. De bjuder på familjedag kl 10-14, med många roliga aktiviteter som hopptävling, käpphästhoppning, loppis och pysselhörna. Kl 15 släpps hästarna på efterlängtat sommarbete

Published:

Nya öppettider i Lomma

Från och med den 26 juni har vi nya öppettider på vårt kontor i Lomma.

Published:

Ladda ner vår nya mobilbank

Idag stänger vi den gamla appen som alltså inte går att använda längre. I den nya mobilbanken kan du göra alla ärenden som du kan göra i den gamla appen och du får även ta del av ny utveckling och teknik som presenteras löpande