Published:

A Sustainable Tomorrow

Den 15 september genomförs A Sustainable Tomorrow, Nordens största digiloga hållbarhets- och framtidskonferens. AST möjliggör att människor med olika bakgrund träffas i syfte att skapa hållbara affärer i ett hållbart samhälle.

Published:

Delårsrapport juni 2023

Bankens resultat har utvecklats positivt och uppgår till 51,5 miljoner före skatt (23 mkr 2022). Resultatförbättringen är främst kopplat till räntenettot och de högre marknadsräntorna samtidigt som provisionsnettot minskar något.

Published:

10 tips för bättre vardagsekonomi

Här kommer våra sista tips i vår tio-i-topp-lista för en bättre vardagsekonomi. Tips 7. Följ upp dig själv och ge feedback – håller du dig till din budgetplan? Varför/varför inte. Behöver något ändras?

Published:

Vi ses på Ystad Summit 7-8/9

Den 7-8 september samlas aktörer inom ideell sektor, politik, samhälle och näringsliv på Ystad Summit 2023. Vi är för andra året i rad huvudsponsor och vill vara en del av att långsiktigt bygga en tillgänglig och återkommande mötesplats i vår region.

Published:

Förbättra din vardagsekonomi

Vi fortsätter vår tio-i-topp-lista för en bättre vardagsekonomi. Vi vet att många tycker att det svåraste med att planera sin vardagsekonomi är att veta vad man behöver göra och var man ska börja. Våga fråga. Ta hjälp av andra – få vägledning av oss!

Published:

Hej Ann och Bengt Myhrman

Ni har varit kunder i Sparbanken Syd i 2 år. Varför valde ni oss? Vi var väldigt missnöjda med vår tidigare bank där vi bara var en av många och hänvisade till ett 0771-nummer och en chatbot när vi sökte kontakt. Via vårt företag kom vi i kontakt med Sparbanken Syd och eftersom…

Published:

Tips för din vardagsekonomi

Oberoende var i livet du än är – på väg att köpa ditt första boende, starta en familj, byta jobb, våga bryta upp eller planera för pensionen – så kan du få vägledning för just din ekonomiska situation. Häng med på vår tio-i-topp-lista, för en bättre vardagsekonomi.