Published:

Utdelning av PiratenPriset

Som vanligt var det samling vid Piratenstatyn i backen ner mot hamnen när årets PiratenPris skulle delas ut på Kivik. Platsen ligger endast ett stenkast från Piratens och Toras gul-gröna villa.

Published:

Årets Karriärföretag 2024

Vi är väldigt glada och stolta över att för andra året i rad blivit utsedda till ett av Årets Karriärföretag! Utmärkelsen Karriärföretag delas ut till arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter och syftar till att förenkla för unga att hitta sin nästa…

Published:

Förenkla din vardag med Fortnox

Förenkla din vardag som företagare med bankkoppling till Fortnox. Då kan du automatisera bokföringen och koppla ihop ditt företagskonto med bokföringen. Kontakta din rådgivare eller vårt kundcenter så hjälper vi dig att komma igång!

Published:

Se några hållbarhetsinitiativ

Genom att vara en möjliggörare för små och stora projekt samt olika hållbarhetsinitiativ vill vi skapa förutsättningar för genomförande och för nya samarbeten. En liten idé eller tanke kan ge stora resultat. Genom att synliggöra olika hållbarhetsinitiativ kan dessa fångas upp av…

Published:

Bedrägeriförsöken tar inte semester

De fortsätter att öka i Skåne. Ett vanligt tillvägagångssätt är att bedragarna ringer dig och utger sig för att vara från din bank, en myndighet eller ett säkerhetsbolag.