Published:

Frukostwebbinarie del 3

Välkommen till det tredje frukostwebbinariet inom ramen för konceptet FN:s hållbarhetsmål med utgångspunkt i Ystadmodellens fem steg. Vi fortsätter serien med fokus på det globala hållbarhetsmålet ”God hälsa och välbefinnande”, det tredje av totalt 17 webinarier som kommer att…

Published:

Vi söker kundtjänstrådgivare

Brinner du för att bygga och förvalta kundrelationer? Då har vi en spännande möjlighet för dig som kundtjänstrådgivare på vårt huvudkontor i Ystad.

Published:

Borgeby fältdagar

Möt oss på Borgeby fältdagar, Norden största lantbruksmässa, den 26-27 juni! Vi finns på samma ställe som förra året, inne i stora tältet. Kom gärna förbi och träffa oss.

Published:

När studenterna får välja

Sparbanken Syd har i Karriärföretagens studentnätverk röstats fram som en av topp 10 arbetsgivare i kategorin Ekonomistudenter! Efter att ha valts till Karriärföretag två år i rad har nu banken tagit ytterligare ett steg och toppar studenternas omröstning.

Published:

Renoveringsdrömmar?

Vi vet hur det känns att renovera. Vårt Malmökontor byggs om för att också rymma Mäklarna Ekström och samtidigt som det är rörigt är det också väldigt roligt och spännande.

Published:

Ystad Summit 4-6/9

Det bjuds på tre dagar med massor av möjligheter, möten, samtal, insikter och kunskap. Den 5 september bjuder vi på flera intressanta programpunkter:

Published:

Fryshuset och Take Part

Ett nytt spännande samarbetsprojekt med målet att stärka unga människors välmående och erbjuda meningsfulla sysselsättningsmöjligheter har tagit form. Genom ett partnerskap mellan Fryshuset, och Take Part, initiativtagare till det framgångsrika Projekt Spira, kommer projektet att…

Published:

Ekonomikollen tisdag

Jon och Christoffer delar med sig av sina bästa tips för barnsparande och hur du ska tänka kring det för att optimera ditt sparande.

Published:

Sommartider i Borrby och Kivik

Vi håller sommarstängt några veckor på våra kontor i Borrby och Kivik. För dig med bankfack på något av dessa kontor är det extra viktigt att notera du att inte kan nå ditt bankfack under denna tid.

Published:

Nätverket HANI

Nätverket HANI har en enkel men kraftfull vision: att skapa förutsättningar för Malmös unga, oavsett bakgrund och socioekonomiska förhållanden. Genom att samla företag, organisationer och unga i ett gemensamt syfte strävar de efter att bygga broar över klyftor och öppna dörrar…