Published:

Stiftelsen delar ut bidrag

Vår stiftelse och dess verksamhet möjliggör goda idéer som bidrar till en positiv samhällsutveckling och skapar hållbar tillväxt i vårt samhälle till nytta för nuvarande och kommande generationer.

Published:

PiratenPriset till Fredrik Lindström

Strax efter kl 12 klev pristagaren Fredrik Lindström ut från gamla pumphuset i Vollsjö, Fritiof Nilsson Piratens födelseort. Sparbanken Syd är huvudsponsor till PiratenPriset sedan instiftandet 1989 och är med och delar ut PiratenPriset, här med vår vd Henrietta Hansson.

Published:

Halvårsträff med Backåkra Summit

Sarah Emond tog oss genom Inner Development Goals kopplat till ledarskap och Anders Hansson gav oss verktyg kopplat till lobbying

Published:

Din åsikt är viktig för oss!

I samarbete med undersökningsföretaget Origo skickar vi ut en undersökning till utvalda privat- och företagskunder. Undersökningen skickas via e-post och vi hoppas att ni vill dela med er av er upplevelse av oss.

Published:

Hästen i sydöstra Skåne

Genom att hålla i tyglarna och arbeta för att främja tillväxt, samhällsnytta och folkbildning - blir projektet ”Fokus sydost: Hållbar tillväxt inom häst” en möjliggörare för ett mer hållbart och välmående samhälle helt i linje med sparbanksidén.

Published:

Intressent- och pressansvarig

Brinner du för att arbeta med intressenter och att bygga och utveckla media- och pressrelationer? Vi söker nu en Intressent- och pressansvarig! Ansök idag!

Published:

Privatrådgivare i Kristianstad

Vi söker privatrådgivare i Kristianstad. Vi söker dig som:

Published:

Ekonomikollen om sparande

Har du funderingar kring hur du placerar ditt sparande på bästa sätt och vad du ska tänka på?

Published:

Österlen Garden Show

Tack till alla som kom och besökte vårt tält på Österlen Garden Show i helgen! Dit kom bland annat Johan Israelsson som är både biolog och biodlare och den som producerar honungen i våra små fina honungsburkar som vi delade ut

Published:

Mäklarna Ekström söker dream team i Malmö

Mäklarna Ekström har mäklat framgångsrikt i generationer och expanderar nu och öppnar nytt kontor i centrala Malmö alldeles dörr i dörr med oss på Sparbanken Syd. Det ger bådas våra kunder ett fast track in på marknaden och nya affärer från dag ett.